Fritidshöjdarna :-)

Hej,

nu har första skolveckan på fritids passerat.
Denna vecka har vi delat upp fritids vid några tillfällen. Förskoleklassen och ettorna har varit för sig, medan tvåor, treor och fyror varit tillsammans.
Den äldre gruppen gick till skogen och lekte på måndagen. Full fantasi rådde. De lekte kung, prins, prinsessa och riddare. Detta vill de göra fler gånger och även filma då. Vi har även gjort stafettmålningar tillsammans, ni kan se bilder här.

För övrigt så har vi försökt lära känna barnen, vi har talat om värdegrunden och vilket förhållningssätt vi vill ha på vårt fritids. Barnen har byggt med Kappla, Lego, lekt affär, spelat spel och pysslat inne. Utomhus så har de spelat fotboll, prickat basketkorgen, klättrat, gungat och lekt lekar som t.ex. Pepparkakskull. När det regnade så hade många barn väldigt roligt i leran, kanske inte alla föräldrar tyckte det var lika roligt 😉

Alla barn har idag, fredag, fått med sig lappar hem om sina fortsatta tider på fritids. Vänligen fyll i dem och återlämna.

Trevlig helg och på återhörande!

023

118

119

120

121

122

123

124

125

126

127

128


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *