Skolgårds veckan

Under veckan utförde vi aktiviteter inför skolgårdsdagen. Barnen gjorde bland annat sina handavtryck med olika färger på papper. För att barnen skulle vänja sig att måla med andra samtidigt på staketet, fick de måla i en grupp om fyra. De ritade på en fjärdedel var. Efter en stund fick barnen rotera runt pappret och fortsätta på grannens bild. Barnen tyckte det var roligt.
029

030

037

038

039

057

054

Gungorna har installerats i veckan och är mycket populära bland barnen när de är ute. Lego och bilar är det som används mest inomhus och är mycket uppskattat.
Skolgårdsdagen blev en lyckad dag. Barnen fick vara med att måla staketet, göra ett utelabb med en vattenbana, kulbana och göra instrument av kastruller och andra ting som vi fick av föräldrar (tack så mycket). Den del som är klar av motorikbanan fick barnen också prova på.

130

071

073

077

083

085

096

Som vi berättade på föräldramötet så kommer vi att ha fasta aktiviteter på måndagar och tisdagar. Mer info om detta kommer. Men redan på torsdag kommer vi att gå till skogen här bredvid, med alla barnen. Vi är ute oavsett väder, så tänk på att barnen har rätt kläder.

Tack och hej!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *