Vilken fantastisk vecka vi har haft!

Ännu en härlig vecka, med sol och värme på eftermiddagarna, har passerat. Vilket har gjort att det varit full aktivitet utomhus.
Vi har spelat fotboll både på fotbollsplanen, bakom matsalen, och på den lilla konstgräsplanen. Bakom planket har fantasin och kreativiteten flödat. Barnen har byggt små samhällen av stenar. Mellan matsalen och skolbyggnaden har det varit lek och mys i solen. Men på baksidan av skolan, där den nya hinderbanan nu äntligen är helt färdig, har varit det absolut populäraste stället att leka på. Vi har sett att där bildas nya kompis och lekkonstellationer varje dag, barn i blandade åldrar. Det är roligt tycker vi. De nya klätterställningarna har tagit bort det värsta trycket från kompisgungan.

Vi har fotat och filmat barnen en hel del och sedan knåpat ihop en iMovie-trailer. Det har varit mycket uppskattat, så det kommer vi att göra fler under hösten.

På måndag och tisdag har skolan studiedagar. Vi på fritids har öppet för de barn som är föranmälda. På måndagen efter lunch ska vi gå till sporthallen och leka. Då tycker vi att det vore bra om barnen har ombyteskläder och handduk så de kan duscha efteråt. Vi tror på glada och svettiga barn 😉

Ha nu en fantastisk helg och njut av ledigheten!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *