En vecka full av aktiviteter.

Först så vill vi påminna alla som inte lämnat in Höstlovslapparna att göra det på måndag. Det går också bra att maila dem till oss på fritidshojdarna@gmail.com

I tisdags var det tre grupper igång. En temaskapandegrupp, som fortsatte med masktillverkningen, en annan skapande grupp målade muggar med porslinsfärg och den tredje gruppen lyssnade till klassisk musik, hårdrock och opera och skulle måla tre olika motiv till respektive musikstil.

image

image

På onsdagen var vi ute en bra stund efter mellis, men gick sedan in. Vi visade en film och barnen fick sitta och rita till det. Några satt i ett annat rum och och spelade spel. Det var ett otroligt lugn i klassrummet.

Igår gick vi till skogen med alla barnen efter skogen. De tycker verkligen att det är så spännande med elden som vi tänder. Några sitter och bara myser vid den medan andra springer runt och leker. Några av barnen hittade svamp och fick påsar av Kristoffer att ta hem den i.

image

image

image

image

image

image

Idag tittade solen fram igen och barnen leker ute med massor av energi, trots att det är fredag eftermiddag 😉

I nästa vecka kommer en vikarie som heter Andreas och han ska vikariera för Åsa i två veckor. På måndag går han dubbelt med henne. Men på tisdagen är det han som är Åsa.

Hoppas att solen håller i sig och att vi alla får en solig helg!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *