Vecka 48

 

Fredagen börjar gå mot sitt slut och vi kan summera från onsdagen, då vi hade besök av Özlem. Det blev en mysig eftermiddag  inomhus den dagen. Barnen lekte, spelade olika spel och ritade.

IMG_0087 IMG_0094IMG_0088 IMG_0089

Igår gick vi till skogen och åt mellanmålet där. Azhir hade förberett med smörgåsar och varm choklad. Det uppskattade mellanmålet intogs vid elden, sen var det full fart på de lekande barnen.

Idag har det varit både utelek och innebus 😉

IMG_0103

Den här veckan har vi också pratat om att alla måste plocka undan efter sig när man har lekt med något. Det gäller ju både ute och inne.

Vi har fått många nya elever här på fritids som fått information om våra rutiner. Därför tänkte vi nu passa på att förtydliga dessa rutiner för alla.

MORGONRUTINER Steningehöjdens skola

Elever på Höjdens morgonfritids

En bra start på dagen…

* Fritids öppnar 6:30.

* Frukost serveras 7:20-7:45 varje morgon. Elever som ska äta frukost ska vara på plats senast 7:30 för att påbörja frukosten.

• Efter frukost, senast 7:45 går alla elever på morgonfritids ut. Personal som börjar 7:30 börjar utomhus och tar emot eleverna som kommer från frukost och de elever som kommer till skolan efter 7:30. Då går ingen in i matsalen, frisk luft och utefritids till skolan börjar.

• Alla ytterdörrar öppnas kl.8:05. Väskor lämnas vid klassrumsdörren på bron. Skolan börjar 8:10. Kom ihåg: På måndagar börjar hela skolan 8:30.

• Två personal är ute med gula västar till 8:05, då plingar fritidspersonalen in hela skolan. Lärarna låser upp ytterdörrarna senast 8:05 för att eleverna ska kunna smyga in i jämn ström.

• 8:10: Vi startar dagen med lugn musik, tyst läsning (finmotorikträning för de yngsta) och tända ljus.

Välkomna till en ny givande skoldag på HöjdenJ!

 

 

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *