Välkommen till en ny termin på Höjdens fritids!

 

 

 

I måndags när det snöade så mycket gick vi aldrig till sporthallen. Istället passade vi på att vara ute på skolgården och leka i snön. Det var härligt.

Vintercollage

 

På tisdagsaktiviteten stannade F & 1 ute och lekte. 2-3orna gick in och skapade filtisar. De ritade först en mall som de klippte ut, sydde ihop en bit för att stoppa den med vadd innan de sydde igen den helt.

I onsdags så var det blött och halkigt på skolgården. Därför hade vi innelek efter mellanmålet.

Igår var vi i skogen på vår utedag. Elden tändes och det var lek, bus och grovmotorikträning på hög nivå.

Idag var det otroligt blött på skolgården så efter mellanmålet var vi tvungna att vara inne eftersom barnens kläder var genomblöta efter kullerbyttor i den blöta snön. 2-3orna stannade kvar i matsalen medan F & 1 gick ner på fritids. Det var lika aktivitet på båda ställena, nämligen Just dance. Vilka duktiga dansare de är och vilken otrolig energi de har. Gissar att de kommer somna ovaggade ikväll 😉

Vore toppen om barnen får med sig extrakläder i dessa blöta tider. Extra strumpor, byxor och vantar är bra. Även om torskåpen körs för fullt så kan det vara skönt att ta på sig något torrt medan de blöta kläderna hänger i torkskåpen 🙂

Nu har Monica tagit över efter Evlin. Alla kanske inte har hunnit träffa henne än men barnen har i alla fall full koll på henne. Vi hoppas att hon kommer att trivas hos oss.

Påminner om att skolan och även fritids är STÄNGT fredagen den 30 januari.

Önskar Er alla en trevlig helg!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *