Vecka 4

Vi har haft en härlig vecka på fritids med snö. Barnen har gjort snölykta och snögubbe.

IMG_2461                 IMG_2465

 

Vi har också börjat med att barnen får välja aktiviteter. De kan välja på att vara både inne och ute. Aktiviteter som barnen kommer att kunna välja på är sporthallen, teater, skogen, teknik, någon form av skapande aktivitet och utelek. Alla aktiviteterna kan de inte göra varje dag.

Däremot så kommer vi att fortsätta gå till skogen, men nu på onsdagar och uppdelat. Förskoleklassbarnen och 1orna kommer att gå dit direkt efter idrotten/skolan. De kommer äta mellanmålet i skogen och sedan leka. Sedan kommer 2-4orna och äter mellis men då går de yngre tillbaka till fritids. Barnen har alltså möjlighet att gå till skogen två gånger i veckan om de vill.

Vill flagga för att vi har många kvarglömda (omärkta) kläder här. Ta gärna en titt i fritidskorridoren, förskoleklassens kapprum och i matsalen när ni hämtar barnen.

 

Trevlig helg på Er alla 🙂


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *