Sportlovsveckan börjar gå mot sitt slut.

Igår hade vi en supermysig dag vid Rävsta, inte ända bort till vattnet, utan där bågskytteklubben är. Ebbe tipsade oss och det tackar vi verkligen för 😉

Dagen bjöd på sol och massor av lek. Barnen ritade, klättrade i träd, sprang stafetter, lekte häst i hästhagen och en massa annat skoj.Till lunch grillade vi hamburgare.. Vi gick både dit och hem, vilket funkade jättebra. Det tog 20 min och då gick vi inte särskilt fort. Hit måste vi gå igen 😉

Idag åkte vi till Sigtuna och badade. Innan vi åkte talade vi med barnen om vilka förväntningar vi hade på dem. Både vad gällde bussresan och själva badandet. Vi talade om vad som gällde för deras säkerhets skull. Bussresan gick utan problem och när vi kom till badet hade vi sån tur att vi var först. Sedan kom det in 8 personer till. De som kunde simma fick vara med Robban på det djupa och de som inte kommit lika långt höll sig inom ett markerat område på det grunda.

Barnen fick massor av beröm för att de fixade badet så bra.

Hem från badet

Ha nu en trevlig helg så hoppas vi på sol igen 🙂


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *