Information

En del har redan fått hem en blankett för påskrift. Andra kommer att få den i veckan.  Det gäller alla inskrivna barn i år 1-6. Så här ser den ut:

IMG_0019

 

 

 

 

 

 

På onsdag börjar idrottsfritids. Det gäller en del ettor (övriga får chansen nästa höst) samt alla tvåor, treor och fyror som är inskrivna på fritids. Första aktiviteten är orientering. Då är vi utomhus. Vi utgår från sporthallen där vi byter om och duschar efteråt.

Imorgon får barnen veta om de ska vara på den första tiden 14-15 eller den andra tiden som är 15-16. Åsa är med i den första gruppen, Robban i den andra grupp och Fredrik är med båda grupperna. Vi ser helst att barnen inte blir hämtade mitt i aktiviteten.

Ha en fortsatt solig måndag!

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *