Morgonfritids

Information om morgonfritids på Höjden!

Hej Föräldrar!

Vi har denna hösttermin fler elever som är på morgonfritids innan skolan börjar. För att det ska fungera så bra som möjligt för våra elever så önskar vi tydliggöra våra rutiner på morgonen:

06:30 Fritids öppnar, lugna aktiviteter och musik.

07:15-07:30 Vi serverar frukost till de elever som är på morgonfritids och kommer före 7:30. Frukosten dukas sedan undan och fritids fortsätter utomhus till dess att skolan börjar kl.8:10 (8:30 måndagar). För att frukosten ska bli en lugn och trevlig stund är det viktigt att vi håller tiderna för bortplockning, detta är också viktigt för att personalen ska räcka till eftersom en personal finns inne och en börjar utomhus 7:30.

07:30-8:10 Morgonfritids är utomhus mellan dessa tider. Bra kläder efter väder!

Vi hoppas på ett bra samarbete med er föräldrar kring detta! Tack!

Vi vill också informera Er om att det just under morgonfritids kan vara svårt för pedagogerna att hinna prata längre stunder enskilt med er föräldrar, hur gärna vi än vill- men denna tid behöver vi finnas för eleverna som är i verksamheten.

Med vänlig hälsning

Cecilia & pedagogerna på Höjdens Fritids


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *