Aktiviteter på fritids

Förra veckan hade vi många roliga aktiviteter. Vi hade utelek och innelek, idrottsfritids med basket, skogen för förskoleklassen och ettorna och Scratchprogrammering för tvåor, treor och fyror. På tisdagen hade vi Spa för alla. Där barnen både fick ge och ta emot massage. De bjöds på te och fotbad. Fick sina naglar fint målade av Stella i trean.

Men framförallt så bjöds barnen på  en lugn, avkopplande och skön stund.

Den här veckan fortsätter i ungefär samma anda. Måndag utelek/innelek, igår hade vi frivillig massage, idag är det idrottsfritids med basket för ettor, tvåor, treor och fyror medan förskoleklassen är kvar på fritids och har skapande verksamhet. Imorgon blir det IKT för de äldre barnen och skogen för förskoleklassen och ettorna. Fredag är det utelek/ innelek och bakgrupp.

V. 43

Måndag – utedag F-1, Innelek 2-5:or

Tisdag – Massagegrupper, utelek/ innelek, sygrupp.

Onsdag – idrottsfritids-sista basket veckan. innelek/skapande F-1

Torsdag – IKT för 2-5:or , skogen för F-1

Fredag – Bio ca. 14.30-16.00

V. 44 HÖSTLOV, måndagen den 26 oktober STÄNGT, övriga dagar är fritids öppet för de som anmält omsorgsbehov.

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *