Höstlovsinfo

Idag har vi erbjudit Spa till barnen. De flesta valde att komma in och mysa en stund. De fick naglarna målade av Sami, Maja, Emilia och Stella. Nadia bjöd på te och äppelklyftor med kanel, Veronica hade fotbad och fotmassage och Åsa gav massage. Vi hade också en myskoja där barnen kunde gå och lägga sig och vila en stund.

image

image

image

image

image

image

Kristoffer och fem barn bakade lite godsaker som vi sedan åt efter melliset. Smarrigt tyckte barnen ?

Imorgon åker Åsa och Veronica till Skansen med tvåor, treor och fyror. De yngre barnen stannar kvar på fritids och Halloweenpysslar med Kristoffer, Alexander och Fredrik. Ebbe sluter upp efter lunch och stänger.

Skansengänget samlas senast 8:00 på skolan. Barnen ska ha ryggsäck att stoppa sin baguette och Festis som de får med sig från skolan. Det är ok att ta med sig lite fika, saft, kaka, bulle el dylikt, bara det inte är godis eller läsk. Vi beräknar vara tillbaka senast till mellanmålet.

På torsdag fortsätter vi med Halloweenpyssel och mys på fritids.

Fredagen avslutas med Halloweendisco. De som vill klä ut sig den dagen får så klart göra det. Vi skippar dock maskerna.

Glöm inte att anmäla om det blir några förändringar i ditt barns vistelsetid under lovet. Smsa till vår expeditions/sjukanmälantelefon senast 08.00 073-6665228


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *