Höstlovet 2015

Denna vecka har vi haft olika aktiviteter.

Tisdagen är det redan bloggat om lite längre ner:)

Onsdagen:

2-4:orna åkte till lill skansen med Veronica och Åsa och detta var en uppskattad utflykt. Barnen fick bland annat se varg, järv, björn och älg m.m.

IMG_0067 IMG_0064 IMG_0047 IMG_0068

1:orna som var kvar på skolan fick karva pumpor och baka pumpapaj med Alexander&Fredrik, pajen förtärdes efter mellis.

F-klassen fick se på film fram till lunch, efter lunchen var vi ute och sträckte på benen efter en lugn förmiddag. Resten av eftermiddagen blev det pyssel med halloween tema.

Torsdagen:

Detta blev en dag då sju stycken gjorde en film ”Den försvunna Zoe” detta med assistans av Veronica och Kristoffer, filmteamet höll på hela dagen. Resterande barnen gick med Alexander och Fredrik till idrottshallen och spela handboll. Efter idrottshallen blev det mer halloween pyssel och karvande av pumpor.

IMG_0133

 

Fredag

Sista dagen på höstlovet och det blev halloween disco. Några barn fick göra blodbullar på förmiddagen med Robban till discot, några andra barn gjorde en tipsrunda med Alexander som alla fick gå innan lunch. Discot drog igång lite efter tolv och fortsatte till mellis.

IMG_0136[1]

Men innan allt festande kom igång hade vi filmpremiär av ”Den försvunna Zoe”.

IMG_0134[1]

 

Sist men inte minst fick vi fin besök av två poliser som hade vägarna förbi och hälsade på spontant:). IMG_0123Detta var mycket uppskattat av barnen.

Viktigt

Håll ögonen öppna efter jullovslappar som kommer komma ut inom snarframtid. Detta för att vi ska kunna planera flytten till nya skolan på bästa möjliga sätt.

 

Här är Filmen ”Den försvunna Zoe”

// Fritidshöjdarna


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *