Digitala in- och utnuddningssystemet.

Här är appen som ni föräldrar ska tanka hem som är kopplad till vårt digitala system på fritids. Fler är nu anslutna och ni som inte har gjort det ännu är det hög tid att ta tag i det nu. 😉

Tack alla! Vi sparar massor av tid med detta system. Vi kan vara med era barn istället. Hoppas ni också kommer att tycka att det är bra. Allt kan kännas krångligt i början men blir förhoppningsvis lättare med tiden.


Prenumerera på nya blogginlägg

2 reaktion på “Digitala in- och utnuddningssystemet.

  1. Håller verkligen med, jag var själv lite lat från början och orkade inte riktigt ta tag i att fixa kontot och appen…men sen tog jag mig i kragen och fixade det. Verkligen så smidigt, bra och ett perfekt verktyg för fritids och för oss föräldrar. Rekommenderar starkt att ni fixar det! 👍🏻👏🏻😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *