Naturfritids

I onsdags i förra veckan hörde naturfritids av sig till oss och frågade om vi kunde ställa upp som testgrupp med några barn. Det blev 6 stycken.

Vi promenerade de 3,3 kilometrarna till Steningebadet. Där fyllde vi snabbt på med energi och bytte om till badkläder. Sen delade vi upp oss tre och tre. Ena gruppen fick börja med att ro. Martin från naturskolan satt i mitten och sedan fick barnen turas om att ro i takt och sköta styra åran. De fick också prova på att paddla i Märstaån. Den andra gruppen fick gå med håv och titta vad de fick upp från vattnet, spännande. Efter ett tag fick de byta uppgifter. Både jag och Martin var mycket imponerade av barnen.

När alla fått prova på allt så gick vi och badade i vågorna. Härligt att bada med flytväst.

Vi avslutade med att äta vår matsäck innan vi gick våra 3,3 km tillbaka till fritids och fotbollsmatchen.

Hälsningar Åsa 🍀


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *